Vi giver 3 års garanti på alle reservedele

Garanti og Serviceeftersyn

Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at opretholde garantien. Alle biler skal til serviceeftersyn, det er bilens alder og brugen af din bil, der er med til at afgøre, hvilket eftersyn, du har behov for og hvor ofte. Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt nede fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt skal en bil til eftersyn efter hver 10.000 – 30.000 km. Kører du mindre i din bil, vil det typisk være med et interval hvert eller hvert andet år.

Fabriksgaranti – det frie valg

Du kan altid vide dig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Det frie værkstedsvalg blev vedtaget tilbage i 2003, og det giver bilejerne en række gode fordele. I dag kan du som bilejer vælge et frit værksted, der både ligger tæt på din bolig eller arbejdsplads og som stadig har de helt rigtige uddannede folk og spidskompetencer og rammer for at servicere og reparere alle bilmærker. Både helt nye og ældre biler.

3 års garanti på reservedele

Hos Andersen Biler ved vi, kvalitet betaler sig. Derfor arbejder vi kun med reservedele af høj kvalitet ved udførelse af både service og reparationer, og hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele. Andersen Biler trækker alle reservedele fra Danmarks største grossist, vi har derfor løbende leveringer på vores værksted igennem dagen. Det sikrer fleksibilitet og tryghed for dig som kunde, da vi derfor altid er leveringsdygtige – også i reservedele i høj kvalitet.

Kontakt os på tlf.: 86741604
Om Andersen Biler

Andersen Biler er med i værkstedskæden Hella Servicepartner, som er din sikkerhed for et kvalitetsbevidst udført stykke arbejde.

Åbningstider

Andersen Biler er med i værkstedskæden Hella Servicepartner, som er din sikkerhed for et kvalitetsbevidst udført stykke arbejde.

Kontaktinfo
Adresse

Andersen Biler
Sønderskovvej 9
8362 Hørning

CVR 32876862

© Copyright – All rights reserved.

Til top